Vakantieoppas

oppas voor uw huisdieren
Uw huisdieren onbezorgd thuis

Voor velen is vakantie een mooie gelegenheid om het hedendaagste hectische leven te ontsnappen. Echter, om zorgeloos op vakantie te kunnen gaan, wilt u zeker weten dat uw woning en eventuele huisdieren in goede handen zijn. Het is niet makkelijk om iemand te vinden die zich gedurende uw gehele vakantie over uw huis en huisdieren kan ontfermen. Daarom brengt “Huisoppas.nl” u in contact met bekwame vakantieoppassers. Een vakantieoppas gaat verder dan enkel de brievenbus legen en de planten water geven.

Een vakantieoppas zal gedurende de periode van afwezigheid zorgen dat het huis bewoond is. U kunt vooraf met de vakantieoppas doorspreken wat er specifiek verlangd wordt. Hierdoor zult u niet terugkeren in een koud en onbewoond huis maar krijgt u het gevoel dat u slechts een middagje bent weggeweest. Het gaat dan om simpele dingen zoals het legen van de brievenbus of verzorgen van de planten, maar ook om belangrijkere zaken zoals het toezicht houden op uw huis of landgoed. Dit is vooral voor mensen met een grote en luxe woning van groot belang in verband met het risico op inbraak.

Sommige vakantieoppassers zijn specifiek zeer vaardig met huisdieren. Voor huisdieren is een verblijf in een pension vaak zeer stressvol en dus niet aan te raden. Een bekwame vakantieoppasser zorgt dat uw huisdieren ten alle tijden goed verzorgd worden in de omgeving die ze gewend zijn.

Al onze vakantieoppassers zijn nauwkeurig geselecteerd op bekwaamheid en betrouwbaarheid.